Behandling med SkinBooster

Hos CURE Esthetics udfører vi behandling med SkinBooster.

Vi udfører behandlinger med SkinBooster i:

  • Dele af/ hele ansigtet
  • Hals
  • Bryst
  • Håndryg
  • Overarme
  • Knæ

Hvad er SkinBooster?

Gløden kommer indefra...


SkinBooster er et begreb, der dækker over flere produkter og behandlingsmetoder. Fælles for alle produkterne er, at de indholder store mænder hyaluronsyre, der er fungerer som hudpleje "indefra". Huden genvinder fugt, og "kreppede" områder reduceres. Nogle produkter indeholder ingredienser, der "sparker" til hudens energi-, elastin- og kollagenproduktion. 


SkinBoostere er ikke fillere, men er tyndtflydende og vil fordele sig jævnt i hudoverfladen og genfugte huden. Skinbooster-behandlinger giver diskrete og naturlige forbedringer i hudkvaliteten.


Nogle SkinBoostere fordeles med meget små injektioner i de yderste lag i huden – ofte ved hjælp af en mesogun. Alternativt med enkelt nål i lidt større "dråber", eller som "bistik" strategisk placeret i de områder, der ønskes behandlet. Andre SkinBoostere er velegnet til at lægge lidt dybere med cannula (hulnål). 

Hvad koster SkinBooster?


SkinBoostere koster fra  2.300,- til  4.300,- kr for en behandling. Der skal typisk mellem 2-4 behandlinger til med 3-4 ugers mellemrum for at opnå et tilfredsstillende resultat

Flere typer behandliner


Hos CURE Esthetics har vi forskellige typer behandlinger med SkinBooster:


Amber er en unik skinbooster-behandling, der indeholder store mængder hyaluronsyre og succinic acid (ravsyre). Succinic acid "sparker" til hudens energiproduktion, så kollagen- og elastinproduktionen øges, og fine linjer udjævnes. Desuden er den poreminimerende, rødmedæmpende, udjævner hudtonen og balancerer hud med tendens til at fedte.


Profhilo er en skøn skinbooster behandling, der virker udglattende og fugtende. Er super god til kreppet hud med fine linjer.


Juvéderm® VOLITE Skinbooster er en overfladisk behandling, der giver fugt, spænstighed og opstrammende effekt.


Vores kosmetiske sygeplejerske vil vurdere, hvordan du opnår bedst mulig effekt i det område, du ønsker behandlet.

Er der bivirkninger ved SkinBooster?


Hos CURE Esthetics udføres behandlingerne med faglighed, sikkerhed og æstestik i højsædet. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og alle behandlere er godkendt og registreret hos styrelsen.


Der er få bivirkninger ved behandling med skinboostere:

Let rødme, lokal smerte, hævelse, blå mærker eller kløe i det behandlede område. Disse bivirkninger forsvinder typisk inden for en uge.


Der er få, meget sjældne bivirkninger ved behandlingen. Du vil blive grundigt informeret omkring behandlingen ved den indledende konsultation.


Der skal gå 48 timer mellem konsultaion og behandling.

Book tid til konsultation


Konsultationen er gratis