Behandling med Kleresca® - Akne

Hos CURE Esthetics udfører vi akne behandling med Kleresca®

Kleresca® Akne behandling vil afstresse, reducere inflammation, rødme og bumser og normalisere huden. Behandlingen stimulerer huden til at reparere sig selv.


Hvad er Kleresca® ?

Kleresca® - Akne

Kleresca® Akne behandling er en effektiv mod akne, men er skånsom mod huden. Behandlingen stimulerer huden til at reparere sig selv, så huden bliver en allieret i stedet for en fjende.


Ved at bruge fluorescerende lysenergi (FLE) reducerer denne alternative teknologi bumser, rødme og smertefulde, betændte områder og efterlader huden afbalanceret, afstresset og glat.


Kleresca® Akne behandling bruger fluorescerende lysenergi (FLE) til at stimulere hudens egne reparationsmekanismer.
Behandlingen er baseret på samspillet mellem en specialdesignet gel og Kleresca® Light. Kromoforer i gelen omdanner det blå lys fra lampen til fluorescerende lysenergi (FLE), der trænger ind i huden og aktiverer dens helbredende funktioner.


Behandligen udføres ved at påføre en special gel, øjenbeskyttelse og derefer ligger man 9 minutter under det kraftige lys fra Kleresca® maskinen. 


Behandlingen er smerefri og uden ubehag. Der kan føles en varme og/eller kriblen i huden, når cellerne aktiveres.

Hvad koster Kleresca® - Akne?


1 behandling koster 1.600 kr, og prisen reduceres ved flere behandinger.

Hvor mange behandlinger du skal have afhænger af din huds tilstand:

Milde tilfælde med tilstoppet hud med få udbrud kan måske nøjes med 4-6 behandlinger med 1 ugentlig behandling,  hvorimod kraftig akne kræver 12 behandlinger med 2 ugentlige behandlinger. 


Er der bivirkninger ved Kleresca® - Akne??


Der er få eller ingen bivirkninger ved behandlingerne.

Der kan opstå en let til middel rødme især ved de første behandlinger. Denne rødme fortager sig hurtigt, og er væk dagen efter.


Efter ca 3. behandling kan der opleves en opblussen, en dette er en naturlig forbigående reaktion i huden, som det er vigtigt at behandle henover.


Behandlingerne kan i nogle tilfælde kombineres med akne medicin. Dette afhænger af dosis og type. 


Book tid til konsultation


Konsultationen er gratis