Behandling med Botox

Hos CURE Esthetics udfører vi behandling med botox.

Vi behandler dynamniske rynker med botox i:

  • Panden
  • Omkring øjnene
  • Hagen
  • Platysma (hals/bryst)
  • Depressor (nedadvendte mundvige)
  • Brynløft
  • Bekrymringsrynke

Hvad er botox?

Botox (botulinum toxin)


Botulinum toksin (botox) blokerer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel, og dette resulterer i  en afslapning af musklen.


Stoffet er renset fra bakterier og har siden 1985 været anvendt til behandling af øjenmuskler (skelen) og siden 1989 været anvendt til kosmetiske behandlinger i ansigtet. Desuden anvendes botox til en lang række lægelige formål, og stoffet anses i dag for yderst sikkert.


Virkningen af behandlingen viser sig 3-8 dage efter injektionen, og den forsvinder gradvist efter 3-8 måneder.  


Med botox kan man behandle dynamiske rynker. Dvs. rynker der skabes ved muskelsammentrækninger i huden. Rynkerne ses oftest omkring øjnene (smilerynker), mellem brynene (bekymringsrynker) og i panden (tværgående linjer).


Efter behandling med botox bliver de muskler, som rynker/sammentrækker  huden – fx i pande, omkring øjne eller mellem øjenbryn – forhindret i at trække sig sammen, og huden glattes ud. Du mister ikke følesansen i de behandlede områder. 


Vi behandler altid ud fra et forsigtighedsprincip og stiler efter et naturligt resultat. Derfor vil du altid blive tilbudt en kontrol, hvor eventuel ekstra behandling i samme område er gratis. 


Hvad koster botox?


Prisen for en botox-behandling afhænger af antallet af områder, du ønsker behandlet. Du sparer penge ved at få botox i flere områder under samme behandling.

Book tid til en uforpligtende konsultation, hvor vi vil snakke om dit behov og udregne en pris på behandlingen.

Er der bivirkninger ved botox?


Hos CURE Esthetics udføres behandlingerne med faglighed, sikkerhed og æstestik i højsædet. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og alle behandlere er godkendt og registreret.

Der kan dog altid opstå bivirkninger efter behandling med botox. Almindelige bivirkninger er typisk hævelse, rødme, ømhed og blå mærker under huden pga. blødning fra stikket. Disse kræver ingen behandling og forsvinder i løbet af en uges tid. 


Du vil altid blive grundigt vejledt ved den indledende konsulation hos vores læge Martin Glud - Dermatolog og overlæge ved Bispebjeg hospital.Svære bivirkninger er sjældne


Nogle få oplever hovedpine de første par dage og i meget sjældne tilfælde ses kortvarige, lette influenzalignende symptomer. Alvorlige allergiske reaktioner i form af anafylaktisk shock er uhyre sjældne og kræver hurtig behandling med injektion af adrenalin. Klinikken har adrenalin til behandling af dette.


Når du giver samtykke til behandling med botox, giver du samtidig din behandler samtykke til akut behandling. Der er ikke rapporteret alvorlige senfølger i forbindelse med vores botoxbehandling. Intensivt brug af botox i store dele af ansigtet kan medføre en fattig mimik, og derfor behandler vi altid ud fra et forsigtighedsprincip.


Ved behandling af rynker i panden, lige over øjenbrynene, er der i få tilfælde hos kvinder set hængende øjenlåg, der oftest svinder efter få uger. Når huden stikkes med en nål, vil der altid være en lille risiko for infektion. Ved behandling i den nederste del af ansigtet kan de små, mimiske muskler omkring munden lammes, så man ikke kan fløjte eller drikke med sugerør. En intensiv behandling i panden kan sænke i forvejen lavtsiddende øjenbryn. Virkningen af botox aftager i løbet få måneder, og derfor vil de nævnte bivirkninger forsvinde indenfor denne periode.

Book tid til konsultation


Konsultationen er gratis